Lente in het Labyrint

By 26 april 2019Nieuws

Op de eerste zaterdag in mei is er over de hele wereld aandacht voor het labyrint en de spirituele betekenis ervan. De “Walk as One at 1” staat centraal. Labyrint Flevoland doet hieraan mee, door op deze dag de deuren te openen, zodat iedereen gratis kennis kan maken met het labyrint en onder het motto “Lente in het Labyrint” het labyrint kan lopen. Aanvang 13.00. Inloop vanaf 12.30

Wereld Labyrint Dag is een dag om het publiek te informeren en te enthousiasmeren over labyrinten. Er worden overal evenementen georganiseerd: workshops, meditaties,
wandelingen en andere bijeenkomsten. Landen die deelnemen aan deze labyrintdag zijn Australië, de Bahamas, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Nederland, Nieuw Zeeland, Spanje, de Verenigde Staten, Zuid Afrika, en de lijst wordt elk jaar langer.

Labyrint Flevoland wil op zaterdag 4 mei deze wereldwijde verbinding ondersteunen. Terwijl onze aarde haar draaiing in de ruimte maakt, ontstaat er zo een wereldwijde golf van labyrint wandelingen. Mensen die samen komen op dezelfde tijd, op dezelfde dag en met dezelfde intentie van heling van de aarde, kunnen een grote verandering teweegbrengen.
Het lopen zal in stilte plaatsvinden. In deze loopmeditatie is er aandacht voor de weg naar binnen. De weg, de route symboliseert de weg naar het hart. Wat leeft er in jouw hart?
Vanuit het hart, vind je altijd weer de weg naar buiten. Het leven kent immers ook de nodige – verwachte en onverwachte – wendingen. In een doolhof verlies je je weg, in een labyrint vind je je weg. De vorm van het labyrint geeft vertrouwen dat je je kern kunt bereiken. Voor veel mensen is het helend om het leven als een labyrint te ervaren.

Labyrint Flevoland aan de Muiderweg 24 te Zeewolde.
Graag aanmelden via e-mail: info@labyrintflevoland.nl.
Meer informatie over labyrintwerk is te vinden op www.labyrintflevoland.nl of www.labyrintwerk.nl

Leave a Reply