Popkoorweekend

Heb je nog niet eerder meegedaan?
Het popkoorweekend staat onder leiding van Lambert Mutsaers en Frans Meijer. Twee stembevrijders bij wie het uitsluitend gaat over het plezier van ‘samen zingen’; die jou uitdagen om ‘los te laten’ en voluit en vrij te zingen! Iedereen kan meedoen! Dit is je kans!

In het popkoorweekend gaat het puur om de ervaring van het samen zingen… verwondering, plezier voluit zingen. Elkaar ontmoeten in klank én samenklank, daar draait het allemaal om. Ervaring is niet nodig. Sterker nog: iedereen die denkt dat zij/hij niet kan zingen maar dit stiekem wel graag zou doen…..kom maar! Iedereen kán zingen! Goed / fout/ mooi/ lelijk zijn begrippen die dit weekend niet bestaan….

We starten op vrijdagavond. Maken kennis met elkaar, en studeren in een pittig tempo een aantal aansprekende popsongs in. Zaterdag gaan we verder met het instuderen van songs. Tussen de middag wordt een heerlijke lunch verzorgd. In de loop van de middag komt er een band bij,

‘s Avonds sluiten we het weekend af: niet met een concert, maar met een spetterende finale. Bij dit bruisende slot zijn familie, vrienden en bekenden van harte uitgenodigd. Entree is gratis.

Data volgen nog.

Het popkoorweekend kan ook op aanvraag worden georganiseerd.

Locatie: De Verbeelding 25, 3892 HZ Zeewolde
Aantal deelnemers: 35 personen