Re-Connect Zangevent

 

Op aanvraag verzorgen Frans Meijer en Lambert Mutsaers het Re-Connect-Zangevent.

Het ReConnect-Zangevent draait om elkaar na lange tijd weer live te mogen te ontmoeten en plezier maken. Na een barre coronatijd waarin de livecontacten schaars en anders waren en waar er maar weinig mocht, komt er nu een tijd waarin we weer naar echte ontmoetingen gaan.
Een moment om te vieren! Hoe leuk is het om dat samen met je, vrienden, familie, buren, dorpsgenoten, collega’s te vieren en plezier te maken. Het is bewezen dat muziek en zingen ervoor zorgen dat we ons verbonden voelen met elkaar. En beide zijn ook nog eens goed voor onze vitaliteit. Nergens valt dit beter te zien dan bij zingen in groepsverband. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat samen zingen mensen zowel lichamelijk en geestelijk goed doet.
Frans Meijer en Lambert Mutsaers zijn twee stembevrijders bij wie het uitsluitend gaat over het plezier van ‘samen zingen’; die jou uitdagen om ‘los te laten’ en voluit en vrij te zingen.

Heb je interesse, wil je meer weten over het Re-Connect-Zangevent, stuur dan een mailtje naar: Frans Meijer of Lambert Mutsaers