Marina van Arendonk

Marina van Arendonk

Klanktherapeut Creatief Coach Labyrintwerker
geboren in 1961, polderkind

Wat heb ik je te bieden? Of jij nu kind, puber, volwassen of bejaard bent. Uitgaande van jouw persoonlijke kwaliteiten ondersteun ik je graag om de door jou gestelde doelen te behalen. Mijn overtuiging is dat ieder mens uiteindelijk zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar levenspad en de keuzes die je daarin maakt. Uit ervaring weet ik dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Je bewust worden dat er een keuzemogelijkheid is, is een eerste stap om te kunnen groeien als mens. Ook ik heb dit met vallen en opstaan ervaren. Ik streef helderheid na en ben een creatieve denker. Ik breng mensen graag in beweging, maar mag ook met liefde een tijdje bij iemand stil staan. Ook mensen in hun laatste levensfase weten de weg naar mij te vinden.

Na een loopbaan in het onderwijs en in de kunsteducatie heb ik mijn verlangen om meer met coaching en therapie te gaan doen in daden omgezet. Mijn diverse rollen hebben mij veel levenskennis gegeven. Ik heb ervaren dat mijn verschillende activiteiten geen tegenstellingen, zijn maar takken van dezelfde boom. Vanaf 2010 heb ik een aantal opleidingen gevolgd; Coaching, Counseling met Verbeeldingskracht en de opleiding Integratieve Psychotherapie van BGL. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd als klanktherapeut. Momenteel specialiseer ik me als rouw-deskundige en begeleiding bij ‘hoe te sterven’. Deze studies voelen voor mij als “thuiskomen bij mijn talenten”.

Brochure 2019-2020

Voor het seizoen 2019-2020 heeft Marina van Arendonk weer een mooi programma samengesteld.

De brochure met het programma en alle informatie kunt u hieronder downloaden als PDF bestand of hiernaast online bekijken (klik op de brochure om deze in volledig scherm te bekijken).

Veel leesplezier en tot ziens bij Labyrint Flevoland!

Download brochure