Frans Meijer

Stembevrijder, Dirigent en Coach Flevolander, 64 jaar

Wat heb ik je te bieden?

In mijn werk sta jij centraal.Ik luister met mijn hart, bener ten dienste van jou. Iknodig je uit om moedig te
zijn; om op zoek te gaan naar je eigen vragen, je on-gemak en pijn, je talentenen je vreugde. Van daaruit kom je tot inzicht en keuzes: in je werk, je privéleven; keuzes voor je toekomst. Ik nodig je uit om je stem te laten horen; dat wat vastzit, te laten stromen, zodat je weer kunt groeien. En ik zal je daarbij steunen.

Een coaching traject met mij is als een wandeling. Jij bepaalt zelf de route, de lengte, het tempo: je gaat op pad en ik loop met je mee, ik luister, stel af en toe een vraag en zorg voor proviand. Soms staan we stil en kijken even terug om daarna weer verder te gaan. Totdat jij je richting hebt gevonden en weer verder kan. Dan nemen we afscheid.

Ik bied je geen oplossingen. Evenmin geef ik je adviezen over wat je moet doen. Dat bepaal je zelf. Ik kan je wel helpen bij het zoeken naar antwoorden en je nieuwe koers. Simpel door te luisteren, vragen te stellen, uit te dagen, te prikkelen, te spiegelen, te confronteren, of door er alleen maar te zijn.

Ik ben een ervaren en professioneel opgeleide coach. Ik heb een rijke levens- en werkervaring. Ik ken mezelf, mijn beperkingen en mijn talenten. Heb van oorsprong een onderwijsachtergrond en daarin veel mensenkennis opgedaan. Ik heb ervaring in het leidinggeven aan teams, complexe vraagstukken en organisatieveranderingen, zowel bij de overheid als in de private sector. Daarnaast ben ik dirigent, zangcoach en stembevrijder en geef ik leiding aan muziek(theater)producties. Sommigen zien mij als ‘een troubadour, een zanger, anderen weer als ‘de rattenvanger van Hamelen’.

Al deze kwaliteiten combineer ik met mijn talent als coach. Dat is wat ik je kan bieden.

Brochure 2022-2023

Voor het seizoen 2022-2023 heeft Frans Meijer weer een mooi programma samengesteld.

Klik hier voor meer informatie over het programma en om aan te melden.

Veel leesplezier en tot ziens bij Labyrint Flevoland!