Frans Meijer

Stembevrijder, Coach, Trainer
geboren in 1957, Flevolander

Wat heb ik je te bieden? In mijn werk sta jij centraal. Het gaat om jou. Ik luister met mijn hart, ben er ten dienste van jou. Ik nodig je uit om moedig te zijn; om op zoek te gaan naar je eigen vragen, je ongemak en pijn, je talenten en je vreugde. Van daaruit kom je tot inzicht en keuzes in je werk, je privéleven; keuzes voor je toekomst. Ik nodig je uit om je stem te laten horen; dat wat vastzit, te laten stromen, zodat je weer kunt groeien. En ik zal je daarbij steunen.
Een coaching traject met mij is als een wandeling. Jij bepaalt zelf de route, de lengte, het tempo: je gaat op pad en ik loop met je mee, stel af en toe wat vragen en zorg voor voldoende proviand. Soms staan we stil en kijken even terug om daarna weer verder te gaan. Totdat jij je richting hebt gevonden en weer verder kan. Dan nemen we afscheid
Ik bied je geen oplossingen. Evenmin geef ik je adviezen over wat je moet doen. Dat bepaal je zelf. Ik kan je wel helpen bij het zoeken naar antwoorden en je nieuwe koers. Simpel door te luisteren, vragen te stellen, uit te dagen, te prikkelen, te spiegelen, te confronteren, of door er alleen maar te zijn.
Ik ben ST!R gecertificeerd coach. Ik heb een rijke levens- en werkervaring. Ik ken mezelf, mijn beperkingen en mijn talenten. Heb van oorsprong een onderwijsachtergrond en daarin veel mensenkennis opgedaan. Ik heb ervaring in het leidinggeven aan teams, complexe vraagstukken en organisatieveranderingen, zowel bij de overheid als in de private sector. Daarnaast ben ik dirigent, zangcoach en stembevrijder en geef ik leiding aan muziek(theater)producties. Sommigen zien mij als ‘een troubadour, een zanger, anderen weer als ‘de rattenvanger van Hamelen’. Al deze kwaliteiten combineer ik met mijn talent als coach. Dat is wat ik je kan bieden.

Brochure 2019-2020

Voor het seizoen 2019-2020 heeft Frans Meijer weer een mooi programma samengesteld.

De brochure met het programma en alle informatie kunt u hiernaast downloaden of online bekijken.

Veel leesplezier en tot ziens bij Labyrint Flevoland!