Een nieuwe start: ReConnect

By | Uncategorized | No Comments

We mogen elkaar binnenkort weer gewoon ontmoeten en plezier maken!
Wat zal dat gaaf zijn, na de zomer, weer een nieuwe start te kunnen maken, met je collega’s van je bedrijf, je organisatie, je school, je koor, je vereniging.
Na een lange, barre coronatijd waarin de livecontacten schaars en anders waren, waar we last hadden van maatregelen en er maar weinig mocht, komt er nu een tijd waarin we weer naar echte ontmoetingen gaan.

Weer een nieuwe Kick-off dus!

Hoe leuk is het om dat moment met al je collega’s te markeren? Om een mooi moment te organiseren om weer samen op weg te gaan?
Juist dáár gaat het om bij ‘ReConnect’.

De titel zegt het al: het gaat dus om een bijzonder zangevent, waaraan iedereen kan meedoen; een unieke en spetterde ervaring die zorgt voor energie en verbondenheid.

Wie? Frans Meijer en Lambert Mutsaers.

Bij hen zit muziek in het DNA. Zij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van tal van workshops en gelegenheidskoren en het enthousiasmeren van grote en kleine groepen mensen en hebben een enorme muzikale bagage. Het uitgangspunt in hun werkwijze is eenvoudig: Plezier, laagdrempelig en een unieke ervaring, waarover nog lang gesproken wordt!

Lambert en Frans: “Het is bewezen dat muziek en zingen ervoor zorgen dat we ons verbonden voelen met elkaar. En beide zijn ook nog eens goed voor onze vitaliteit. Nergens valt dit beter te zien dan bij zingen in groepsverband. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat samen zingen mensen zowel lichamelijk en geestelijk goed doet. Kortom: reden genoeg om dit avontuur aan te gaan”.

Hoe ziet het event eruit?
Al naar gelang de vraag en groepsgrootte richten we een dag of dagdeel in. Wat we doen is op een hele toegankelijke en vooral leuke manier werken aan een paar supergave popsongs, die we aan het eind van de dag samen zingen in een spetterende finale. Iedereen kan dus meedoen, ervaring is niet nodig, zelfs de mensen die denken dat ze niet kunnen zingen zullen een topervaring beleven!
Je kunt je als bedrijf, organisatie of groep nu al aanmelden. We plannen vanaf het najaar 2021. Wacht dus niet te lang en neem contact op!

Try-out: zaterdagmiddag 11 september in Zeewolde
Op zaterdagmiddag 11 september organiseren Lambert Mutsaers en Frans Meijer een speciale try-out van dit event in De Verbeelding te Zeewolde. Iedereen kan meedoen.
Verlang jij er ook weer naar om even te voelen hoe heerlijk het is om elkaar weer te ontmoeten en vrijuit samen te zingen?
Geef je dan snel op en kom zaterdagmiddag 11 september naar De Verbeelding in Zeewolde.
Tijd: 14.00 – 17.00 uur.

Voor zover nu bekend is, is er plaats voor maximaal 30 deelnemers, dus wees er snel bij.
Als de regels verder worden versoepeld, dan kunnen meer mensen worden toegelaten.

Opgeven kan via: www.deverbeeldingzeewolde.nl/reconnect

Wil je met meerdere mensen opgeven? Ook dat kan.
Meer info: fransmeijer@labyrintflevoland.nl

Lente in het Labyrint

By | Nieuws | No Comments

Op de eerste zaterdag in mei is er over de hele wereld aandacht voor het labyrint en de spirituele betekenis ervan. De “Walk as One at 1” staat centraal. Labyrint Flevoland doet hieraan mee, door op deze dag de deuren te openen, zodat iedereen gratis kennis kan maken met het labyrint en onder het motto “Lente in het Labyrint” het labyrint kan lopen. Aanvang 13.00. Inloop vanaf 12.30

Wereld Labyrint Dag is een dag om het publiek te informeren en te enthousiasmeren over labyrinten. Er worden overal evenementen georganiseerd: workshops, meditaties,
wandelingen en andere bijeenkomsten. Landen die deelnemen aan deze labyrintdag zijn Australië, de Bahamas, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Nederland, Nieuw Zeeland, Spanje, de Verenigde Staten, Zuid Afrika, en de lijst wordt elk jaar langer.

Labyrint Flevoland wil op zaterdag 4 mei deze wereldwijde verbinding ondersteunen. Terwijl onze aarde haar draaiing in de ruimte maakt, ontstaat er zo een wereldwijde golf van labyrint wandelingen. Mensen die samen komen op dezelfde tijd, op dezelfde dag en met dezelfde intentie van heling van de aarde, kunnen een grote verandering teweegbrengen.
Het lopen zal in stilte plaatsvinden. In deze loopmeditatie is er aandacht voor de weg naar binnen. De weg, de route symboliseert de weg naar het hart. Wat leeft er in jouw hart?
Vanuit het hart, vind je altijd weer de weg naar buiten. Het leven kent immers ook de nodige – verwachte en onverwachte – wendingen. In een doolhof verlies je je weg, in een labyrint vind je je weg. De vorm van het labyrint geeft vertrouwen dat je je kern kunt bereiken. Voor veel mensen is het helend om het leven als een labyrint te ervaren.

Labyrint Flevoland aan de Muiderweg 24 te Zeewolde.
Graag aanmelden via e-mail: info@labyrintflevoland.nl.
Meer informatie over labyrintwerk is te vinden op www.labyrintflevoland.nl of www.labyrintwerk.nl