labyrint lopen

Wereld Labyrint Dag is een dag om het publiek te informeren en te enthousiasmeren over labyrinten. Er worden overal evenementen georganiseerd: workshops, meditaties, wandelingen, bijeenkomsten in het groot of in het klein. Centraal staat de ‘Walk as One at 1’ wandeling. Landen die deelnemen aan deze labyrintdag zijn Australië, de Bahamas, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Nederland, Nieuw Zeeland, Spanje, de Verenigde Staten, Zuid Afrika, en de lijst wordt elk jaar langer.

‘Walk as One at 1’ (‘Loop als Een om 1’)

Op Wereld Labyrint Dag vraagt The Labyrinth Society de wereldwijde deelnemers om hun belangrijkste labyrint activiteit van de dag centraal te stellen om 13.00 uur. Terwijl onze aarde haar draaiing in de ruimte maakt, ontstaat een wereldwijde golf van labyrint wandelingen.Mensen die samen komen op dezelfde tijd, op dezelfde dag en met dezelfde intentie van heling van de aarde, kunnen een grote verandering teweegbrengen. Loop mee en voeg je helende intentie toe aan deze wereldwijde labyrintgolf!

Programma 6 mei 2017:

  1. Workshop Labyrint tekenen: 10.30 uur  – 12.30 uur

Je krijgt uitleg over de vorm van het labyrint. De symbolische lagen die in het klassieke labyrint verborgen liggen. Na het oefenen van de tekening, maak je op een houten schijf je eigen vinger-labyrint. Dit labyrint vergezeld je mee naar huis.

Kosten:  € 15, – (incl. koffie en thee)

Aanmelden vóór 2 mei via info@labyrintflevoland.nl

  1. Labyrint lopen op Wereld Labyrint Dag: 13.00 uur – 14.00 uur

Op Wereld Labyrint dag ga je het Labyrint binnen en loop je symbolische je eigen levensweg. Heen en terug lopen, brengt je bij jezelf in het hier en nu en geeft je de gelegenheid jezelf te doorgronden. Bij de labyrint-ervaring speelt de persoonlijke vraag een belangrijke rol.

Kosten: € 7,50 (incl. koffie en thee)

Locatie: beide activiteiten vinden plaats bij Labyrint Flevoland, Muiderweg 24, 3891 DB Zeewolde

Wil je aan beide activiteiten meedoen, neem dan zelf een lunchpakketje mee. Kosten beide activiteiten samen: € 20

Aanmelden via info@labyrintflevoland.nl

Graag overmaken op: NL 06RABO0126127980 tnv Labyrint Flevoland, omschrijving: WereldLabyrintDag+je naam.

Ter info:

Het Labyrint aan de Muiderweg is één keer in de maand geopend op donderdagochtend.
De data voor 2017 zijn: 8 juni, 14 september, 19 oktober, 2 november en 7 december.
We beginnen met een kopje koffie of thee en een inleiding. Na afloop gaan we  ‘in stilte’ uit elkaar.

Kosten  € 7, 50

Aanmelden via info@labyrintflevoland.nl

Labyrint en rituelen:

Labyrint Flevoland verzorgt ook activiteiten op maat voor kleinere of grotere gezelschappen of families. Een bijzonder moment samen vieren, iets of iemand herdenken. Het labyrint geeft mogelijkheden om een eigen  ritueel  vorm te geven.  Ook bijzondere vieringen kunnen in het labyrint  en op locatie plaatsvinden. Meer weten stuur een mail naar info@labyrintflevoland.nl