Voor  wie?

Gebeurtenissen in het leven, relaties met werk of ziekte brengen je uit evenwicht. Je merkt dat je vastloopt in een oud patroon.  Je worstelt met gevoelens en gedachten waarvan je niet weet waar ze vandaan komen en hoe je ze kunt veranderen. Je raakt de balans kwijt en hebt behoefte aan begeleiding. Voor iedereen die merkt:  “Ik wil graag verandering brengen in deze situatie”,  kan ik therapie aanbieden. Samen ga ik met je op weg om te onderzoeken wat er van binnen leeft en wat geheeld wil worden.

Werkvormen

In mijn benadering draait het niet alleen om problemen van mensen, maar juist ook om wat hen bijzonder maakt:  eigen talenten en passies. Samen gaan we op zoek om deze unieke talenten en mogelijkheden op een positieve en oplossingsgerichte manier in beweging te brengen. Daar zijn verschillende manieren voor. Bij mij kun je terecht voor:  muziektherapie, hypnotherapie, integratieve therapie, NLP en andere communicatie technieken, klanktherapie.

Werkwijze

Iedere mens is uniek. Elk proces vraagt om eigen werkvormen. Wat past op dat moment bij jou en jouw proces? Daarbij zijn ook mijn intuïtie, kennis en ervaring graadmeters. Soms speels, soms confronterend. Met vertrouwen in de wijsheid, kwaliteiten en mogelijkheden die elke mens in zich heeft. Eigen kracht en beweging zijn de sleutelwoorden in de begeleiding. Voor meer informatie kun je terecht op de website van www.BGL.nl en www.nbvh.nl;

Vergoeding

Afhankelijk van de zorgverzekeraar en de soort zorgverzekering is vergoeding (geheel of gedeeltelijk) mogelijk. De regelgeving verandert momenteel , informeer vooraf.

NBVH- code   Kandidaat-registertherapeut 14026

AGB-code       90060675