Labyrint Flevoland

een vindplaats, waar ruimte is voor bezinning, klank en verstilling, verwondering en verdieping. Wij geloven in de onbegrensde energie van het leven en van mensen.

Het Labyrint staat voor: ‘levensweg’.

Het is een metafoor voor ieders eigen levenspad. Het leven kent immers ook de nodige – verwachte en onverwachte – wendingen. Tevens is het een symbool voor de innerlijke groei , een ‘omcirkeling van het zelf’. In tegenstelling tot een doolhof, waarin je keuzes moet maken tussen de vele paden, heeft een labyrint slechts één enkel pad dat de loper leidt naar het centrum en weer terug naar buiten.  Een labyrint leid je altijd naar het hart. Je kunt er, ondanks verwachte en onverwachte wendingen, niet verdwalen.

Waarom de toevoeging Flevoland?

Als geboren en getogen Flevolanders hebben wij een gedeelde passie voor muziek, natuur en mensen. Beiden zijn wij opgegroeid in het wijdse polderlandschap, met een sprankelende pioniersgeest: vanuit leegte gemeenschappen opbouwen; dromen en dromen realiseren;   loslaten en durven gaan.

Vanuit Labyrint Flevoland zetten wij onze talenten in ten dienste van mensen die met een hulpvraag op zoek zijn, die hun eigen kracht willen versterken, persoonlijke groei willen ontwikkelen en willen ontdekken waar het voor hen in het leven om gaat.