Labyrint Flevoland

is een plaats voor bezinning, klank en verstilling, verwondering en verdieping; een plaats die ruimte biedt aan mensen en hun verlangen naar persoonlijke groei.

Het Labyrint staat voor: ‘levensweg’.

Ga het Labyrint binnen en loop je symbolische levensweg. Heen en terug lopen, brengt je bij jezelf in het hier en nu en geeft je de gelegenheid jezelf te doorgronden. Het is een metafoor voor ieders eigen levenspad.
Het midden van het labyrint komt overeen met het hart in onszelf, onze innerlijke kern. Vanaf het moment dat je het middelpunt verlaat en je de terugtocht begint, ga je symbolisch je persoonlijke vernieuwing tegemoet,  je innerlijke groei. In tegenstelling tot een doolhof, waarin je keuzes moet maken tussen de vele paden, heeft een labyrint slechts één enkel pad dat gaat naar het centrum en weer terug naar buiten. Een labyrint leidt je altijd naar het hart en wijst de weg.

Ben jij op zoek? Kijk rustig rond op onze website.
Heb je vragen? Mail ons en we nemen contact met je op.

Algemeen: info@labyrintflevoland.nl

Marina:      marinavanarendonk@labyrintflevoland.nl
Frans:         fransmeijer@labyrintflevoland.nl

Waarom de toevoeging Flevoland?
Als geboren en getogen Flevolanders hebben wij een gedeelde passie voor muziek, natuur en mensen. Beiden zijn wij opgegroeid in het wijdse polderlandschap, met een sprankelende pioniersgeest: vanuit leegte gemeenschappen opbouwen; dromen en dromen realiseren; loslaten en durven gaan.

Vanuit Labyrint Flevoland zetten wij onze talenten in ten dienste van mensen die met een hulpvraag op zoek zijn, die hun eigen kracht willen versterken, persoonlijke groei willen ontwikkelen en willen ontdekken waar het voor hen in het leven om gaat.