Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wereldlabyrintdag

2 mei 2020 @ 12:30 - 14:00

Lieve mensen,

Zoals bij zoveel instellingen, zijn ook de activiteiten van Labyrint Flevoland als gevolg van de coronacrisis, tijdelijk opgeschort. Helaas geen mantrazingen in De Verbeelding of in theater Posa en geen klankreizen.

Wereld Labyrint Dag

Zaterdag 2 mei is het Wereld Labyrint Dag. Op de Wereld Labyrint Dag staat de labyrintloop ‘Walk as One at 1’ centraal. Dit jaar al weer voor de 12e keer.  Labyrint Dag is een dag om iedereen te informeren en te enthousiasmeren over labyrinten en daarbij een wereldwijde energie van heling te creëren.
Wereldwijd stellen labyrinthoeders deze dag de ‘Walk as One at 1’ wandeling centraal; een wandeling die normaliter om 13 uur lokale tijd begint. Terwijl onze aarde haar draaiing in de ruimte maakt, ontstaat met deze tijdsplanning een wereldwijde golf van labyrint wandelingen. De bedoeling is dat mensen die samen komen op dezelfde tijd, op dezelfde dag en met eenzelfde intentie van heling van de aarde, een grote verandering teweeg kunnen brengen.

Maar ja, hoe doe je dat in een tijd, waarin we juist niet mogen samenkomen? Samenkomen om exact 13.00 uur is er niet bij.
Toch willen we deze bijzondere dag ons labyrint wél openstellen en belangstellenden in de gelegenheid stellen om het labyrint te lopen. Meer dan ooit heeft de aarde onze steun nodig.
Dit keer alleen niet samen en tegelijkertijd, maar alleen.
Daarom stellen we ons Labyrint aan de Muiderweg 24 op zaterdag 2 mei open van 11.30 – 1400 uur. Om samenkomst van meerdere mensen tegelijkertijd te voorkomen is aanmelden vooraf noodzakelijk. Stuur een mail naar: info@labyrintflevoland.nl.  Zo weten we wie we kunnen verwachten en krijg je van ons een tijdstip waarop je welkom bent en in stilte en alleen in alle rust het labyrint bij ons lopen.
Aan deze activiteit zijn dit keer geen kosten verbonden.

En verder:
De mantrazangavonden op 9 juni in theater Posa Lelystad en 12 juni in De Verbeelding Zeewolde gaan gewoon door, tenzij dit als gevolg van de coronamaatregelen verboden is.
En ook het jaarlijkse popkoorweekend op 20 en 21 november in De Verbeelding Zeewolde gaat door.
Heb je interesse, maar nog niet opgegeven? Kijk voor meer info en aanmelden op: www.labyrintflevoland.nl

We hopen jullie gauw weer bij een van onze vertrouwde activiteiten te mogen verwelkomen.

Hartelijke groet,

Marina van Arendonk & Frans Meijer

Gegevens

Datum:
2 mei 2020
Tijd:
12:30 - 14:00

Organisator

LabyrintFlevoland
Telefoon:
06-48773829
E-mail:
info@labyrintflevoland.nl

Locatie

Labyrint Flevoland
Muiderweg 24
Zeewolde, Flevoland Nederland
+ Google Maps