‘OH!? Vrijdag’: 12 november: ReConnect-Zangevent


Op vrijdagavond 12 novmber organiseert Open Haven samen met Lambert Mutsaers en Frans Meijer Het ReConnect-Zangevent.

‘ OH!? Vrijdag’, is een initiatief vanuit Open Haven om maandelijks een interessante en inspirerende vrijdagavond te organiseren rond maatschappelijke, spirituele en/of culturele thema’s. Na het inhoudelijke deel is er altijd een gezellige nazit met live muziek.

Het ReConnect-Zangevent draait om elkaar na lange tijd weer live te mogen te ontmoeten en plezier maken. Na een barre coronatijd waarin de livecontacten schaars en anders waren en waar er maar weinig mocht, komt er nu een tijd waarin we weer naar echte ontmoetingen gaan.
Een moment om te vieren! Hoe leuk is het om dat samen met je, vrienden, familie, buren, dorpsgenoten, collega’s te vieren en plezier te maken. Het is bewezen dat muziek en zingen ervoor zorgen dat we ons verbonden voelen met elkaar. En beide zijn ook nog eens goed voor onze vitaliteit. Nergens valt dit beter te zien dan bij zingen in groepsverband. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat samen zingen mensen zowel lichamelijk en geestelijk goed doet. Kortom: reden genoeg om dit avontuur te organiseren.

De titel zegt het al: het gaat dus om een bijzonder zangevent, waaraan iedereen kan meedoen!

Aanvang: 19.30 – 22.00 (zaal open vanaf 19.00)

Na afloop:  Live muziek: Willem Hoving, Aniek Hoving, Jurian Hoving, Renate Mosterd.

Kosten: € 5.
Kaarten verkrijgbaar via:
http://www.openhaven.nl/