Popkoor 2018, 9e editie

vrijdagavond 16 november 19.30 – 22.00
zaterdag 17 november 9.00 – 17.00 en ’s avonds van 19.30 – 21.00

Een weekend onder leiding van Lambert Mutsaers en Frans Meijer, waarin het uitsluitend gaat over het plezier van ‘samen zingen’. Iedereen kan meedoen! Heb jij altijd al eens heerlijk voluit en vrij willen zingen in een gelegenheidskoor? Dan is dit je kans!
In het popkoorweekend gaat het puur om de ervaring van het samen zingen… verwondering. Het gaat niet om het resultaat, maar om het pure plezier van samen zingen. Elkaar ontmoeten in klank én samenklank, daar draait het allemaal om. Ervaring is niet nodig. Sterker nog: iedereen die denkt zij/hij niet kan zingen maar dit stiekem wel graag zou doen…..kom maar! Je bent van harte welkom. Goed en fout of mooi en lelijk zijn begrippen die dit weekend niet bestaan!
We starten op vrijdagavond. Maken kennis met elkaar, en studeren in een pittig tempo een aantal aansprekende popsongs in. Zaterdag gaan we verder met het instuderen van songs. Tussen de middag wordt een heerlijke lunch verzorgd. In de loop van de middag komt er een band bij.‘s Avonds sluiten we het weekend af met een spetterende finale waarbij familie, vrienden en bekenden van harte uitgenodigd.

Kosten: € 95 incl. BTW incl. lunch op zaterdag
Locatie: De Verbeelding Zeewolde
Aantal deelnemers: max 30

Meld je aan