Labyrint Flevoland

een plaats, waar ruimte is voor bezinning, klank en verstilling, verwondering en verdieping. Wij geloven in de onbegrensde energie van het leven en van mensen.

Het Labyrint staat voor: ‘levensweg’
Ga het Labyrint binnen en loop je symbolische levensweg. Heen en teruglopen, brengt je bij jezelf in het hier en nu en geeft je de gelegenheid jezelf te doorgronden. Het is een metafoor voor ieders eigen levenspad.
Het midden van het labyrint komt overeen met het midden in onszelf, onze innerlijke kern. Vanaf het moment dat je het middelpunt verlaat en je terugtocht begint, ga je symbolisch je persoonlijke vernieuwing tegemoet, je innerlijke groei. In tegenstelling tot een doolhof, waarin je keuzes moet maken tussen de vele paden, heeft een labyrint slechts één enkel pad dat gaat naar het centrum en weer terug naar buiten. Een labyrint leidt je altijd naar het hart en wijst de weg.

Waarom de toevoeging Flevoland?
Als geboren en getogen Flevolanders hebben wij een gedeelde passie voor muziek, natuur en mensen. Beiden zijn wij opgegroeid in het wijdse polderlandschap, met een sprankelende pioniersgeest: vanuit leegte gemeenschappen opbouwen; dromen en dromen realiseren; loslaten en durven gaan.

Vanuit Labyrint Flevoland zetten wij onze talenten in ten dienste van mensen die met een hulpvraag op zoek zijn, die hun eigen kracht willen versterken, persoonlijke groei willen ontwikkelen en willen ontdekken waar het voor hen in het leven om gaat.